Skip to content
  • "Bursa’da ilk Türkiye’de Tek"
    • Kurumsal
      • Hakkımızda
      • Basında Biz
      • Videolar
      • Franchising
      • Şubelerimiz
      • Sertifikalarımız
      • Blog
    • İletişim
    • Türkçe TR English EN العربية AR
    • Kurumsal
      • Hakkımızda
      • Basında Biz
      • Videolar
      • Franchising
      • Şubelerimiz
      • Sertifikalarımız
      • Blog
    • İletişim
    Hacı Hasan Oğulları Baklava & Börek | Türkiyenin BaklavacısıHacı Hasan Oğulları Baklava & Börek | Türkiyenin Baklavacısı
    • Ana Sayfa
    • Baklava
    • Kadayıf
    • Su Böreği
    • Kestane Şekeri
    • Giriş Yap / Üye Ol
    • Sepet / 0,00TL
      • Sepetinizde ürün bulunmuyor.

    • Sepet

      Sepetinizde ürün bulunmuyor.

    Videolar

    Su Böreği

      HACI HASAN OĞULLARI

      İçerik ve tüm ürün tasarımları Hacı Hasan Oğulları’na ait olup hiç bir amaçla Hacı Hasan Oğulları'nın yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır.

      ETBİS
      ÖNEMLİ BİLGİLER
      • Teslimat Koşulları
      • Üyelik Sözleşmesi
      • Mesafeli Satış Sözleşmesi
      • Garanti ve İade Koşulları
      • Gizlilik ve Çerez Politikası
      • KVKK
      E-Bülten Aboneliği
      Loading

    BAKLAVA NASIL YAPILIR

    Hacı Hasan Oğulları’nın 1970 yılından günümüze kadar gelen değişmeyen kalitesi ve lezzeti ile hazırlanan baklavaları ev yapımını aratmayacak özelliklere sahip. Hacı Hasan Oğulları’nın maharetli ustaları özel günlerinizi taçlandıracak olan bu eşsiz tatlıyı klasik yöntemlerle birlikte kendilerine has kullandıkları tarzla birleştirerek ortaya hiçbir yerde bulamayacağınız lezzetli baklavaları çıkartıyor.Lezzetli bir baklavanın sırrı, kullanılan malzemenin yanı sıra onu yapan ustanın maharetinde gizlidir.Hacı Hasan Oğulları’nın maharetli ustalarının elinden çıkan dayanılmaz lezzetli baklavalarımızın birçok sırrı var. Bu sırlardan 5 tanesini sizlerle paylaşmaktan mutlu oluruz. Daha fazla sırra vakıf olmak isterseniz çeşit çeşit baklavalarımızdan damak tadınıza uygun olanı deneyebilirsiniz. Sırrımız doğru unu seçmek - Sırrımız yumurtanın sıcaklığı - Sırrımız tuz - Sırrımız kullandığımız yağ - Sırrımız şerbetin kıvamı...

    BAKLAVA NASIL YENİR

    Türk mutfağının dillere destan tatlısı baklava nasıl yenir biliyor musunuz? Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyiz. Evet yanlış duymadınız baklavanın kendine has bir yeme tarzı vardır. Bu tarzı bilmelisiniz ki yediğiniz baklavadan alacağınız lezzet doruk noktasına çıksın.Seçtiğiniz çıtır çıtır baklava tabağı önünüze geldi. Önce bu güzel baklavanın çıtırtısını duymak için çatalınızı tam ortasına batırın. Ya da işaret ve baş parmağınızın arasında hafifçe sıkın. Baklavanızı ters çevirin ve alt tarafı damağınıza gelecek şekilde ister elinizle isterseniz de çatalınızla ilk lokmanızı ağzınıza atarak yemeye başlayın.  Böylece baklavanın alt kısmında bulunan özel şurup çıtır çıtır üst kısmıyla birleşip ağzınızda dayanamayacağınız bir lezzet bırakacak.Klasik baklava, cevizli, fıstıklı ya da çikolatalı baklava hangisi sizin tercihiniz? Hacı Hasan Oğulları’nın birbirinden enfes baklava çeşitleri ile baklava yemeyi deneyimleyebilirsiniz.

    bg_image
    • Kurumsal
    • İletişim
    Tüm Hakları Saklıdır 2021 © Hacı Hasan Oğulları
    • Ana Sayfa
    • Baklava
    • Kadayıf
    • Su Böreği
    • Kestane Şekeri
    • Giriş Yap
    • Türkçe TR English EN العربية AR
    Sepeti Görüntüle Ödeme Alışverişe Devam Et

    Giriş Yap

    Parolanızı mı unuttunuz?

    Üye Ol

    Kişisel verileriniz, bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve şurada açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır. gizlilik ilkesi.